Los Angeles Auto Show® 2022: Osobní auta, SUV, elektrické skútry, elektrokola i řada testovacích tratí..!

05.10.2022 14:04

Do kongresového Convention Centra se chystá již 115. ročník slavné Auto Show a to v termínu od 18. do 27. listopadu. Pořadatelé potvrzují exponáty předních světových značek i rekordní výběr testovacích tratí v oblasti elektrického, hybridního i plynového pohonu automobilů.

Posuďte sami, prezentovat se zde budou automobilky Alfa Romeo, Aston Martin, Charge Cars, Chevrolet, Chrysler, Dodge, ElectraMeccanica, Fiat, Ford, Genesis, GMC, Honda, Hummer, Hyundai, INDI EV, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Mazda, Nissan, Porsche, Ram, Subaru, Supernal (Advanced Air Mobility), Toyota, VinFast, Volkswagen nebo Volvo.

Milovníkům dobrodružné jízdy rozbuší srdce Camp Jeep, Ford Bronco Built Wild nebo Ram Truck Territory. Mimo kongresového centra budou k dispozici venkovní testovací jízdy vozů Alfa Romeo, Dodge, Fiat, Ford, Jeep, Ram, Subaru, Toyota a Volkswagen.

V případě elektrických vozů podtrhují pořadatelé i uzavřené okruhy pro testovací jízdy elektromobilů, které bude uvnitř budov nabízet Ford, Hyundai a Nissan. Zážitky umocní elektrické skútry, elektrokola a další.

Koupě lístků na Los Angeles Auto Show bude bezhotovostní. Vstupenky je možné zakoupit předem online na laautoshow.com/tickets, na místě pomocí kreditní nebo bankovní karty. Všeobecné vstupné na kterýkoli den stojí dospělého 22 USD, seniora 12 USD a dítě 6 USD. Jirka Hyner

 Zdroj a foto: Newspressusa