SUZUKI překvapila šikovným endurem V-Strom 250 (VIDEO)..!

08.11.2016 13:40

Další motocyklovou novinkou, která mě chytila za motorkářské srdce je malé enduro s označením V-Strom. Suzuki je v této kategorii pojmem a vedle svých velkých sourozenců 650 a 1000 představila dnes v Miláně model V-Strom 250.

Přepracovaný dvouválec s objemem 248 ccm má lepší zátah v nízkých a středních otáčkách, konečně točivý moment 23.4 Nm při 6.500 otáčkách je toho důkazem. Maximální výkon inovativní jednotky činí 25 koní.

Jezdec má veškeré informace zobrazeny na přístrojové desce LCD. Vedle tachometru, otáčkoměru a ukazatele zařazené rychlosti zde nechybí aktuální stav paliva. Vše je kryto aerodynamickým štítkem testovaným pro optimální ochranu proti povětrnostním vlivům.

Univerzální motocykl na silnici i do lehkého terénu přitáhne k japonské značce nejednoho bajkera, ať už začátečníky nebo ty, kteří zrovna necestují Evropou, i když tenhle šikovný stroj by to asi zvládl. S příplatkovým top boxem a bočními kufry je to praktický fešák, jenž si nezadá s většími sourozenci. Tady můžete mrknout na video. K dealerům značky se má V-Strom 250 dostat v létě příštího roku. Jirka Hyner

_______________________________________________________________________________

 Zdroj a foto: Newspress